Muro yine hayranlarıyla buluşuyor... "Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine" filminin ilk fotoğrafları internette yayınlandı.18 Ağustos'ta Muro'nun köyünde çekimlerine başlanan filmin yapımı İstanbul'da son hızla sürüyor. İstanbul'un çeşitli semtlerinde devam eden çekimlerde oyuncular halkın yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.
Film setine toplanan Muro'nun hayranları çekimler sırasında film ekibine zor anlar yaşatsa da, set ekibi ve izleyiciler bir araya gelince İstanbul'da "Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine" sesleri yükseliyor.
Dizinin ardından Türkiye'de popülerleşen Murat 124 arabalar rekor fiyatlara ulaşmıştı. Muro, filmde de Hacı Muro'sundan vazgeçmiyor. Üstelik bu defa kırmızı Hacı Muro'suyla yolların tozunu attırıyor.
Filmde Mustafa Üstündağ, Şefik Onatoğlu ve Eray Türk devrimi gerçekleştirmeye çalışırken, Nataliya Bondarenko ve Daria Litvinova onlara yol arkadaşlığı yapıyor. Muro'nun ezeli düşmanı Muzo'yu ise Selim Erdoğan canlandırıyor. Evrim Alasya, Bülent Şakrak ve Mazhar Alanson ise sürpriz rollerle izleyicilerin karşısına çıkıyor.
Zübeyr Şaşmaz'ın yönettiği ve Mustafa Üstündağ, Şefik Onatoğlu, Fırat Tanış ile Eray Türk’ün oynadığı Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine, 05 Aralık 2008'de vizyona giriyor. |